Zrcadlo
Venku je tmavo,
všechna ta láska už asi šla spát
Jenom v mém pokoji
svítí se,
snad je i útulno
Dusivá zima,
chladno mě obepíná
na stole
v dece
se užírám já
Hledám své nitro,
kam zmizly ty pocity
Prázdná
a vymřelá,
Jen nejít spát
A odraz v zrcadle pláče...
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: želvička001, Amonasr, Petbab
Komentáře (4)
Komentujících (3)