Jdu ke konci
Anotace: Moje beznadějné myšlenky, že nic nemá cenu.
Bloudím tmavým tunelem.
Můj život do dlažby vepsán.
Jsem schována před světem.
Kde končí se neptám.
Řídím sama svůj osud.
Ale mám na to sílu?
Budu se snažit dokud
zcela neztratím víru.
V lásku jsem věřila,
ale zradila mě.
Srdce jsem ztratila,
proto bloudím ve tmě.
Při psaní těchto vět,
srdce mi krvácí.
Nehledám cestu zpět.
Láska se nevrací.
Přečteno 390x
Tipy 3
Poslední tipující: Ped111ro, a_tao
Komentáře (5)
Komentujících (4)