Anotace: Takhle nějak bych si to představoval :)
By mohlo být o mě. ST
23.12.2014 20:59:44 | ElaJah
Díky za ST :)
23.12.2014 22:45:06 | lukassnajdr
To není třeba. Zasloužíš si ho. Snad až se jednou pokusím o něco podobného, bude to aspoň takhle dobré. :)
... jo a pokud si to tu bude někdo číst a řekne, že je hloupé se takhle bavit o smrti, tak ta je neoddělitelnou součástí života, tak co?
23.12.2014 23:08:58 | ElaJah
Tak tak ,smrt je tu s námi pořád,čeká na nás na každém rohu a ten kdo o ní nemluví se jí prostě bojí a nedokáže ji příjmout.
Jinak děkuji za podporu (y)
24.12.2014 12:14:55 | lukassnajdr