Marty mrzí mě že jsi smutný, ale musím Ti dát za pravdu že v dnešní době je spousta pokrytců..
30.12.2014 16:00:29 | Lioness
Marty, obvykle míváš dovesela konce. Tahle je od začátku do konce závažná až téměř ponurá.
Reset přece může být docela fajn (?)...teda když netrvá dlouhé týdny....a nejsou to hluční sousedi.
29.12.2014 18:10:49 | MARKO