Zůstat ve světě snů
Anotace: ..je tak neuvěřitelně těžké...
Chci plakat,aby mi slzy stekla po tváři,
ztratit se v bezstarostném moři.
S ní,aby odpluly strasti a strach,
nepocítit v životě již krach.
Plavat v moři šťastných skutků,
rozpustit sněm tíživých smutků.
Opustit svůj vlastní stín,
nechat stranou každý splín.
Odezírat ze rtů,
zůstat ve světě snů.
Milovat,ale jen něžně,
ne jak to chodí,tak běžně...
Komentáře (3)
Komentujících (3)