Přerušená
Anotace: Prosím o komentáře
Odpuštění hledám v trestu,
naposledy splétám cestu.
Vyvolených neznám kouzel,
zabití jsem se nevzpouzel,
odchodu od políbení,
posledního odcizení.
Pod kameny ležíc ve tmách
zapomínám, mizím ve snách.
Myšlenky, když povadají,
vzpomínají, vzpomínají,
rozmlouvají s vůlí k žití.
Zachytávám mrtvých sítí
odsouzenec bloudíc pouští
odevzdán kovovou spouští
vzlyk nedokončený ze rtů
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (0)