Konec lásky
Anotace: Tohle vzniklo, když sem byl sám u stolu na jednom plese, hráli ploužák a mě napadla tahle slova. Ale dnes to skutečně prožívám.
Osamělí sedím v baru sám,
prsty orosenou sklenici objímám,
na tebe a naši lásku vzpomínám.
Kam moje další kroky povedou,
když už nesmím za tebou,
je jen velkou otázkou.
Zatím v baru zůstávám,
pohledem mnoho nevnímám,
co ve mě z lásky zbylo,
v duši vstřebávám.
Pak se dám cestou ztracenou,
bude pro mne velmi dalekou.
Všude budu vidět tvoji tvář,
v srdci zůstane mi napořád..
Přečteno 361x
Tipy 1
Poslední tipující: knihomolka
Komentáře (0)