souhlasím s Arianou. Me ale bohuzel namet nedostal natolik, abych mohla odpustit ty chybky. Za 60, ale rada si od tebe prectu neco dalsiho.. :o)
30.04.2007 08:14:00 | colorka
začalo to tak hezky, ale pak se rozsypal rytmus... chjo. a ty rýmy ke koncisnad ani nebyly rýmy...
nicméně ten námět mě tak dostal, že... :) odpouštím všechno:)
18.04.2007 19:37:00 | Ariana (Lori)
Škoda,že i milion a dva citů může být ztraceno pro jednu malou chybičku,či snad strachu kapičku:(
31.01.2007 19:50:00 | Haydée