opět stojím před zrcadlem
své vlastní neschopnosti
nevyřčená slova dusí
a přízrak bolesti tě svírá
srdce nebije
a dech neproudí
zklamal jsem tě zas
a vím, jak ti je
když čekalas pochopení
a já ti neosušil slzy
teď neříkáš nic
a slzy netečou
ve sluchátku zazní
nech to být
tón nezní
jen hluché ticho mlčení
a já ztracen v dáli
padám do nicoty
protože když zde nejsi
život smysl nedává