Anotace: .
Upřimná výpověď silných pocitů, jen se per s tím všivým životem a nedej se, mnohdy je to na dvě věci ale pak se vyspíme a všechno je jinak. Taky mívám v očích slzy a myslím si že už ráno nevstanu, prostě nechci, ale když zaperlí na obloze sluníčko, hned je všechno krásnější, tak držím palce.
24.02.2015 19:11:44 | carodejka
děkuji moc :) Bojuju, i když stále prohrávám ale snad se dočkám lepších zítřků..
25.02.2015 07:15:02 | Pan Žloutek