Pocity úzkosti střídá
bolest po těle,
pocity samoty střídá
prázdno v srdci velkém.
Přichází poblouznění,
chtělo by být zapomnění,
ale neumím jej vyvolat
ve smutku musím vytrvat.
Co viděl jsem jako věčné,
byl přelud,
pouhé přání,
a přestože krásný sen,
po něm přišel krutý den.
Kdo byl už není,
už neznám ji,
ikdyž ruku mi podává,
nestisknu...nemůžu.
Ta ruka její střepy třímá,
...stisknu...vykrvácím.
Prosím, nenabízej...,
nemusel bych odolat,
a po stisku našich dlaní
usnu a budu věčně spát.