Anotace: bezmocnost jednoho děvčete
Chodíval kolem nesmělý,voněl jako květ ztemnělý.Setkání zřídel bylo cenné,srdce zůstávalo rozpolcené.
Bezděčně natáhla své ruceku mrazivému objetí.Připravena k věčné odluce- odevzdanému setkání se smrtí.
nanana:D
17.01.2015 19:52:59 | CoT
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?