Stýská se mi
Vánoční světélka životů,
Srkám kaktusový čaj
Chutná jako ty
V plicích pachuť posledního polibku
Vina se mračí v borůvčí
Havran padá do žebroví klece
S horkým bodnutím vanilky.
Stýská se mi
Loužičky pastelových korálků
Svět je nádherný;
všechno je mrtvé.
Říše křehkých věcí.
Po tanci s ďáblem
V roubíku Morfeově
Chce se mi křičet
Asi tvoje jméno
Nejsladší zapovězený jed.
Zachraňuju nás oba
Pamatuješ?