otvíráš svou duši novým snům
a vítáš otevřenou náruč její
hlavu svou omotanou kolem myšlenek
přeješ si navždy už zůstat a být
jen další zastávka na dlouhé cestě
na cestě někam a přitom nikam
na cestě k začátku a přitom na konec
zastávka bez jména bez nástupiště
jen slova v ozvěně zazní dvakrát
a Ty se ani nezastavíš, aby jsi je slyšela
nezůstaneš
vše půjde dál a Ty se nedozvíš, proč?
slova jsou ve větru zlomená na dobro
a kdo ví
třeba tak to mělo všechno být
a třeba si jen osud zahrál na Mozarta....