Anotace: Inspirací mi bylo zjištění jak v Asii probíhá lov krevet pro velkoobchodní řetězce jako je například Tesco atp..
Na lodi biti a mučeni,
na místě horším jak vězení.
I v tomto století stali se otroky,
slz z této bolesti jsou celé potoky.
Trpí hladem a žízní,
trpí neskutečnou trýzní.
Pro naše blaho ve své zemi trpí
a my k realitě jsme slepí.
Odhoďme už pásky z těch našich očí
a pohleďme na to, jak je tam mučí.
Nastolme mír na tomto světě,
najděme sílu v této větě.
Ať trápení, bolest a zlo odejdou
a s lidmi se znovu nesejdou.
Važme si všech, kdo lidská práva hájí,
díky tomu se blížíme k životu v ráji.
Třeba jednou před sebou nazí a rovni si budeme stát
a jeden druhému jen štěstí a lásku přát.
Třeba jednou před sebou nazí a rovni si budeme stát...,
Taky bych to tak nějak viděl.Jo, jsi citlivá duše.:-)
23.03.2019 20:07:28 | Jeněcovevzduchukrásného
Mír nikdy nebyl a nikdy nebude
jiný los nám je určený osudem
14.03.2015 12:34:06 | Adramelech