Zmačkaná láska
jako kus papíru
ten, na který to všechno píšu
...jak moc tomu nerozumím
lžím a zapřením všeho,
co se stalo
Má statečnost dnes večer končí
nic není navěky
a zoufalství vyhnané do nebes
vybírá slova z mých slz
Pád z kolen obličejem až na dno
Nemám nohy, neudržím ruce
- tak mi je!
Pod rukávy mi protéká bolest
Co z nás zbylo, a kdo jsem já?
Pes vyhnaný z domu
který chtěl milovat až
navěky
Jestli jsi to prožila nebo ne, je jedno. Je to živé a rve to srdce. Na tvých stránkách budu častěji.
08.02.2015 21:07:36 | VEDz RVAHEs