na vyřazené trase pro horskou dráhu
tam prý mám čekat
až to všechno zase bude ok ...
to všechno
kapky oleje v dlaních pro lepší skluz
v čase
v prášku, co startuje do žil
a do kalendáře zaznamenám další návštěvu
že prý prevence
abych si zase nechtěla
prořezat cestu
ale vy mě léčíte
zasením nových keřů
čistíte hlavu hodem kamenů
do spánku a už buď
zticha