Anotace: Malý pohled z města, na které všichni zapomněli.
Ulice prázdné
nikdo tam není.
Jenom ty blázne
podléháš tlení.
Ležíš tu pod růži,
město je pustinou.
Že si věřil muži
jsi vránám hostinou.
Nikdo to nechápe
nikdo to nevidí.
Hlava to nebere
co je to za lidi.
Proč znějí sirény
pro co se bojuje.
Co je to za změny
kdo ti je vnucuje.
S hlavou sinavou
hledíš do noci.
Tělo bez nohou
není ti pomoci.