Ze zásluhy
Anotace: vypsání se z bolesti
Obracím myšlenky
hledám pravdu ztracenou
zda jsem otrok reality
a ty pranýř bez vítězství
Není návratu
v bolesti, minulosti
v podezření, srdce se bičuje
V plamenech ale duši nespálíš
V záhybech skrýváš tvář
Obětí poskvrněna
Tisknu prázdnou náruč
Žij si, jak umíš
Stojím na nohou
jsou mi cizí jako rozhřešení
tak krůpějí bolesti
zháším rány každého rána
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Jort, ta.cupka.
Komentáře (1)
Komentujících (1)