Posilam pochoden hrejiveho svetylka, abys neupad, a kdyby prece, tak at mas silu vstat a jit dal. A kdyby ta pochoden zhasla driv, nez dostanes se ze zoufalstvi a jeho pratel, tak at mas svetlo v srdci, ktere Te vyvede.
19.02.2007 13:17:00 | Montynka