Nechci tě milovat
chci tě proklít
v zapomnění
v prázdnotu duše
Proklínám tě
a odsuzuji
k milostnému žaláři
Chci tě nenávidět
ať má mysl zapomene na tvou
ať mé srdce je z kamene
Docela zdařilá proklínací formule.
27.03.2015 23:57:55 | Adramelech