Anotace: Prázdný v nocích plných bolestí, bolestí duše, černé jako noc bez hvězd, jako den bez slunce, jako život bez lásky, jako každá minuta bez lásky k sobě...
Sbírka: Mé já
Sedím na rozervané posteli...
...noci křižují mi blesky
nic víc už nebolí
než do očí vyryté rtů lesky.
Tvých krásných rtů
necitlivých
prázdných
však tak krásných.
Cítím jak píšeš mi
mou krví
„Nebyl jsi prvý
a nebudeš ani poslední
sic posledním jsi“.
Mý oči červený
poznávají
jaké je to být poslední
v láhvi od vína.
Prázdné jako můj svět…
A ty z dálky pozoruješ můj ret
jak krvácí….
S nečitelným úsměvem
na lesku tvých čarokrásných rtů...