Anotace: K čemu je válka? Vždyť dá se žít bez ní. Oni však neznají kompromisy !!!
Bída, smrt
Žízeň, hlad
jenom válka
hubí nás
Pláč je déšť
strach je prach
co prohání se
po cestách
Nezkrotná bolest
co srdce svírá
černý obraz
malován krví
otevírá