Volání a zrada
Anotace: zklamaná volá o pomoc a přitom je zrazena
Volání a zrada
volá do tmy nezná poznání
volá, volá každý ji poraní
volá nemůže klidně spát
volá když tu objeví se strach
poslední řev line se ústy
nic a nic svět je pustý
kam se dát, kudy řvát
zmatení a panika v ní probudí se zas a zas
uslyší tajemný hlas
zmatená se otáčí
ve tmě nikdo nekráčí
otevři oči a zůstaň stát
nemůsíš se vůbec bát
nemusíš už utíkat
zastaví, oči své zas odhalí
ve strachu se otáčí
jenže zář ji doráží!
Komentáře (0)