andělé se zbláznili doopravdy
neznaj naše pravdy
po prstech počítání
do necelých třiceti
10.02.2015 21:46:44 | básněnka
Básněnko děkuji za rakci. Deset let v práci jsem měla každý den spojena i s ní. Strašně tam chybí, i když to byla někdy potvůrka štípavá. Ale už je to skoro tři týdny a tak začínáme pomalu vzpomínat hlavně na ty veselé historky...
10.02.2015 21:53:17 | srozumeni