Byla to moje vina
Byla to moje vina,
když do klína
slza spadla
dívce, která kradla
hvězdy citů jiným...
Jen dávat neuměla.
A dnes by tolik chtěla
vrátit zpátky čas.
Však v srdci mráz
a po lásce je teskno.
Tak dál se slzy lesknou
a padaj' do klína...
Komentáře (2)
Komentujících (2)