Anotace: Tento den mohl být významný, ale není...
Osm křížů v poli stojí,
osm zvonů v kostele zvoní,
osm kruhů voda nese,
osm hřibů roste v lese.
Soustava osm planet má,
stupnice osm tónů nám dá.
Bez srdce jsem teď živa,
osm let bych s Tebou byla.
Vše vzal mi ten mrak,
co přišel znenadání,
ujel nám vlak,
já o tom neměla ni zdání.
Sedm poupat rozpuklo v květ,
to osmé neuvidí náš svět.
Ty zaléváš už jiné kvítí,
ať sluníčko Ti dále svítí.
Ty, kdo měříš nám všem stejně,
prosím já Tě o pomoc,
ať necítím se již beznadějně,
už uplatni tu svou moc!!
Víš, jak vypadá naše Belinka, když vyleze z rybníku? Jak zmoklá slepice. A víš co udělá? Oklepe se a vyrazí. Vstříc novým zítřkům.
Doufám, že to děláš stejně ;)
13.02.2015 19:18:25 | Nespavec