Země-nezemě
Ze země démonů přišel jsi,
o mou duši hru jsi hrál,
avšak přestože byly kostky
vrženy,já hrála dál.
O mou duši prý ses bál,
já lkala v tvém náručí,
kdo z nás dvou vlastně
vyhrál,to ani jeden
netuší.
Vrať se do své země,
mě nech mému osudu,
já něvěřím v upřímnost
tvou a dál už neruš
můj bol.
Přečteno 361x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Bufik, Nespavec, jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (3)