Smutný, plačtivý blues
nese se pokojem
jako rozházené noty hudebníka.
A srdce dlaně spíná
jako ruce prosebníka…
Tíživá sonáta líně se vine jako temný mrak
a z očí přesolené slzy
rozostřují zrak.
Jako rozšmudlanou paletu,
malíře, co neměl nikdy žádný vkus.
Tak doznívá
to smutný a plačtivý blues….