Smrt havrana
Anotace: Krátká báseň o někom kdo pomalu umírá na nemoc.
Z černých perutí padá prach a saze,
z očí prázdných kape krev.
Rty se klidně v ticho noří,
srdce v hrudi ztrácí tep.
Z černých perutí padá prach a saze,
zem je pokrytá purpurem
Je pozdě začít znovu,
Smrt je tady - za rohem.
Z černých perutí padá prach a saze,
do rukou vniká mu chlad.
Tvář zsinalá strachem,
kdo bude u jeho skonu stát?
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: adaj, Lioness
Komentáře (3)
Komentujících (3)