Anotace: Tři tisíce dní od registrace na zdejší modré stránce. Škoda, že se ten čas nedá alespoň zpomalit, když už nechce stát na místě.
Bože, teď ve 2 ráno, čtu tvou báseň a je to jako bych četla své pocity k němu, tomu jedinému muži. Tvá díla se do mě vždy vypijí jako nesmazatelný inkoust. A já Ti za to děkuji
28.10.2017 02:12:47 | Jajja
A jenom tak mimo, koukám, že už tu jsem také přes 3000 dní :-) A jsem moc ráda, že jsi tu stále a moc vděčná za všechny tvé komentáře a povzbuzení. Dlouho jsem tu nebyla, tak mi odpusť, že to píšu tak pozdě...
26.03.2016 15:52:06 | mauvais-ange
Toto moc dobře znám, i když teď už se snažím to brát trochu jinak...Říká se, že čas hojí všechny rány, ale není to úplně tak. Jsou lidé, kteří i když nám z života zmizí, naše city k nim nezmizí nikdy, možná jen když se opravdu definitivně rozhodneme na ně zapomenout, ale to moc bolí a není to vůbec jednoduché.
26.03.2016 15:49:40 | mauvais-ange