Co cítíš, když se díváš do zrcadla
když Tvé oči splynou s Tvými
jako dotek cizího a tak vlastního
osloví Tě němý svědek vlastní mysli.
Co cítíš, když se ptáš na otázku pravdy
když předem znáš odpověď trýznivou
jako popelavý pták se schováš v prachu
zahalíš se cizí prázdnou něhou.
Už na něj nemysli....
.....jen ticho.
Letiet tam do svojho stredu.Tam kde ma vsetko svoje miesto.Vies ze je to tak,ale Ako popolavý vtak schovavas sa v prachu a nechavas na seba padat ulomky casu.Nemysliet sa da no ta myslienka hlboko v ty je.Nieco sa zmazat nedá.Neboj sa a let.
09.03.2015 12:55:48 | magnet-ka