Nenávist
Smutnění
Nenávist v srdci mám,
jak černou,nekonečnou na
nebesích padlou hvězdu.
Sžírá duši mou,
jak jedovatý had
v Ráji.
Zaklínadla hledám v knize kouzlem,
ďáblův pařat ke mně vztahuje se,
být ve středověku,upalena
byla bych.
Naděj?To slovo je mi dnes cizí,
nenávist a hněv mnou cloumá,
jak topol ve větru mnou smýká.
Mé srdce dnes černé je ,jak uhel.
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: Skořicová princezna, enigman
Komentáře (4)
Komentujících (3)