Anotace: Tak trochu o všem a o ničem, co mi momentálně běží myslí...
Myšlenka na smrt láká
Bojem zjizveného vojáka
Prázdné oči hledí do dáli
A na tváři výraz šílence
Který už nemá co ztratit
Vzpomínka v srdci hoří
Když se poslední obrana boří
Oči nevidí, ruka svírá zbraň
Je čas zaplatit poslední daň
Za ženu, co snad kdysi miloval
Je krásná, tak nějak se do ní dokáži vcítit a pochopit jaké to je..
04.03.2015 08:43:57 | Azazen
Smutné, ale i já se tak nějak vcítila do toho, co jsem napsala..
06.03.2015 01:21:30 | Santinan Black