už domlela
sprostná ústa
povětrných mlýnů
zrní plev
na
mouku iluzí…
po chlebech
se jen zaprášilo…
ale až v kocovině
nastalo
slibné mlčení
o čem taky ještě
mlít
po takové slávě
trdlujících kmotrostínů
v ožralé noci
svatých
vepřových křtin…
teď kmotříčkům
nezbývá
než si schrupnout
v závětří
naplesnivělých vavřínů…
Mlýny semelou kde co
..jen občas se v nich zasekne a je z toho revoluce.:)
04.03.2015 19:54:07 | MARKO
ST Jiří.
Dýchlo na mě z ní úderné obrozenectví.Nevím proč, ale vybavil se mi K.H.Borovský, ovšem v moderním podání;-).
04.03.2015 14:15:34 | Malá mořská víla