Anotace: ...naštěstí mě tehdy neposlechl :)
Lásko, nechoď mi už pryč
bez tebe tak nějak chladnu
a v tvém objetí zapomínám...
když
to tak moc moc bolí
nechci hledat svoji pravdu
bojovat pořád dokola
ty samé války
vždyť
pamutuju duši, jak trpěla
co roztrhanou všívala jsem zpátky.
Znova zpět do bezvědomí
chci však pouze vůní tvojí
tebou rozpouštět bolest svoji
Leč ta troska, co tu stojí - promiň,...
... to budu asi já.
Tak mě radši zahoď pryč!