Jarní skepse
Nemám co nabídnout
jsou vyhaslý plotýnky
Oheň už neplápolá
čekám na pobídky
Stařecké vrtochy
ve mně lomcují
Nebeské mrákoty
vandrují, vandrují....
Jaro se blíží
a s ním slunovrat
Klobása ve spíži
chce se mi
vandrovat, vandrovat....
Popojdu po dvorku
zapálím machorku
mám chuť se
milovat, milovat...
Komentáře (0)