Jen to docela bolí
V noci by se mělo spát
říkám vzhůru
kde strop je běloch
jen se tváří jako jiná rasa
Myšlenky v lebce jsou
neúnavné olympioničky
bez zdánlivého cíle
rty v poušti
slova nevypouští
ale něco bych říct chtěl
Kůže je chladná
jako by tělo poloumřelo
nesympatický párek křečí
loudá se stehny
vím
že se dočkám rána
Jen to ...
Přečteno 519x
Tipy 4
Poslední tipující: Marcella, Kapka, hanele m.
Komentáře (1)
Komentujících (1)