Do dlaní....
Anotace: Život je jako domeček z karet, jedna se vytáhne a stabilita pomalinku začíná mizet….
Do dlaní
Vkládáme naději
Ale i pláč, svoje tváře
Doufání
Že slzy patří jenom do polštáře
Do dlaní
Chci dát kousek smíchu
K tomu špetku štěstí
Buch, buch tak proč srdce pláče samo v tichu
Že je to jen nalhávání
Do dlaní
Dal jsem Ti svou víru
Naděje a sny
Řekni, není to teď na posrání
Že naše duše už nejsou asi v míru….
Přečteno 417x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, drew, Kett, želvička001, Nespavec, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)