Chrlič
Anotace: Depresivní miniatura
Hřmění v dáli
Kapání deště
Větry vály
V opuštěném městě
Ticho mrtvolné
Jen kapání deště
Na soše chrliče nehybné
Pózující prázdné samotě
Osamělý muž
Pod chrámem samoty sedí
Vytahuje svůj nůž
Se slzou v oku na zápěstí své hledí
Nádech hluboký
Napnuté svaly
Pohyb nožem vrtkavý
K němuž ho jeho démoni dohnali
Srdce tlukot utichá
Tělo bortí se k zemi
Ozývají se jen slzy ticha
Chrliče zmařenému životu zasvěceny
Přečteno 647x
Tipy 2
Poslední tipující: knihomolka
Komentáře (0)