Šepot
Anotace: Zasmušilá miniatura o pochybách symbolizovaných šepotem
Slyším šepot ve tmě
Ve tmě plné nestvůr
Nestvůr stvořených v mé hlavě
Zahlcenou nebezpečným množstvím můr
Slyším šepot uvnitř sebe
Šepot, jenž mi namlouvá:
„Pro tebe neexistuje nebe!“
A tíseň na mě usedá
Leč nevzdávám se naděje
Neb mě nečeká ani peklo
Peklem pro mě život je
A mohu tak doufat ve světlo
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
Komentáře (2)
Komentujících (2)