Darkness
Darkness
Tiše se ve tmě ztrácím
Jsem v tom opět sám
Zas se sem vracím
Jaký důvod mám?
Vždyť to vím…
Přesto se ptám…
V bolesti se utápím
Nadějí skrývám…
Čekám tu,až se ukážeš…
Ze tmy vystoupíš
Svou existenci dokážeš
Mou bolest utišíš
Černý kabát se zaleskne
Neznám tě,nevím kde jsi
Jenže v duši se mi zasteskne
Mé srdce něco z tebe vzkřísí
Vydávám se do noci
Hledat tě musím začít
Máš mě ve své moci
Já nechci sám skončit…
Komentáře (0)