Nejsmutnější místa na světě jsou- Nuselský most, vlastně kraj jakéhokoliv mostu,
pak vlaková kolejiště a bary těsně nad ránem.
A víte proč nejsmutnější?
Bezradně hledíte z mostu dolů, odevzdaně si leháte na koleje
a nejvíc bezmocný je ten, komu nad ránem......
NENALEJÍ.................protože těžko skočíte nebo lehnete bez vlivu alkoholu