O hodinu
posunu hodinky
kde je těch
šedesát minut
z nichž každá
znamenala život
ty jsi a nejsi
a já ztracen
bloudím nebytím
bez tebe
když večer
usnou děti
a já musím opustit
všechno co jsem
abych jen
nebyl andělem
ale mužem tvého života
který ví
že ty a já
jsme navěky svoji