Anotace: Černý a bílý svět...
Zajímavé, jo zkus změnit své motto, bude Ti jistě lépe.Oko za oko není nejlepší řešení, je to extrém, a ty nikdy nepřinesly klid v duši.
18.02.2016 17:20:01 | Jeněcovevzduchukrásného
..hezké rýmování, ale ne bezúčelné-s dobrým obsahem...povedlo se, má to správné tempo a styl...mě se to líbí.
31.03.2015 21:27:34 | bogen