Anotace: Kdo doopravdy dokáže definovat a cítit pravou lásku a existuje vlastně?
Melancholická- lásko kde jsi
-
Nemám už chuť
z pocitů svých psát,
tak mě lásko nuť,
ať můžu zase zrát
Už nechci být
už nechci, nechci
v samotě se skrýt
… byli jsme dva přeci
Kam odešla tužba,
prosba našich srdcí
a Tys tak dlužná
jak oheň vodě vroucí
… jak oheň vodě vroucí
Jo s láskou je kříž...
04.04.2015 20:28:03 | Kett
Děkuji za ST. Dávám sbohem břehům proklatejm, který v drápech má ďábel sám...
04.04.2015 20:33:12 | SmallGeorge
Vždycky všechno přebolí,věř mi..i když...
04.04.2015 20:35:44 | Kett