Já/my/oni
Anotace: Někdy je těžké být milován, někdy je těžké milovat. Často je snadné litovat, ještě snadnější odsuzovat. Nejtěžší je odpouštět. Ale já ti odpouštím...příteli můj.
Jak luční květina ve větru.
Sem …Tam…. Sem…. Tam
Vlaje tu na kraji cesty.
Sem …Tam…. Sem…. Tam
Okolním průchozím do rytmu mává.
Sem …Tam…. Sem…. Tam
Svou skrytou krásu najevo dává.
Cink …Cink…. Cink…..Cink
Je všem na očích, a tak neviditelná.
Cink …Cink…. Cink…..Cink
Obklopena barvami, ona uvadá.
Sem …Tam…. Sem…. Tam
Kdo by ji ocenil, není tu jediná
Cink …Cink…. Cink…..Cink
Jak pustá mýtina nepotěší,
Mne již rosa nad ránem neutěší.
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: knihomolka, SmallGeorge
Komentáře (1)
Komentujících (1)