Společný čas, my dva.
Lvi, bytosti, osobnosti...
Odloučení blízko
To víme oba,
Přijde.
Teď metr mezi nimi,
Fyzicky.
A duše?
Měříme kilometry a víc,
Mezi myšlenkami.
Co přijde až nebude metr,
Ale jiné světadíly.
Spojíme myšlenky?
Těžko, zdá se.
Odplavou pryč