Anotace: touha žít dlouhý život
Pomalu se stmívá
slunce umírá
a teplo se z duše
začíná vytrácet
Srdce se hroutí
moc času nezbývá
jen poslední nádech
zapamatovat
a odejít na věčnost
sama
Proti své vůli
jen chvíli prosím
opustit svět
s nevnímat žití
nasytím temnotu
vlastním strachem
z věčnosti
..neuvěřitelně hluboký,silný..na mladou dívku, ženu...ale přesto působivý
19.04.2015 20:58:00 | Nikita44