protože kecy nemaj cenu
a ty seš ledovej a roztaješ až na jaře
honey
sladkej jak med
když něco chceš
už se ani neobtěžuješ
kecy nemaj cenu
říkám ti
to tisíckrát
a ty to pořád neposloucháš
moje
uměla jsem to se slovy
s tím, co máš v kalhotách
už neumím
jen o tom mluvím
kdo hodně mluví..
jsem tlučhuba
tlučkuba
pondělí ráno stejně o samotě
kecy nemaj cenu!
povídám!
až budeš starej
byla bych toho schopná
a ty to víš
ale ignoruješ
výsledky verandového testu
zase skončíme v tescu
a já se tě budu ptát
jestli by sis mě v těch bílejch šatech vzal
až budeš starej
chtěla bych tu sedět
no podívej se na ty kecy..